Veelgestelde vragen

Algemeen

Het Geluk van Limburg speelt van woensdag 23 juli t/m zondag 26 oktober 2025 in de Rodahal in Kerkrade. De avondvoorstellingen zijn op woensdag t/m zaterdag om 20.00 uur en de matinees zijn op zaterdag en zondag om 15.00 uur. Op zaterdag 26 juli is er geen matinee.

Het Geluk van Limburg duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze. We maken de exacte duur zo snel mogelijk bekend.

Ja, er zijn per voorstelling 4 rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt deze boeken via onze ticketingpartner Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief).

In de musical wordt Nederlands gesproken.

De Rodahal ligt in het centrum van Kerkrade. Op en rondom de evenementenlocatie zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden te vinden. Het overgrote deel daarvan ligt op loopafstand.

Het Geluk van Limburg is bedoeld voor bezoekers van 12 jaar en ouder. Er gelden geen speciale tarieven voor kinderen.

Gelieve de minimumleeftijd te respecteren voor het plezier en de rust van uw kind, uzelf en voor de andere toeschouwers. Baby’s kunnen in geen geval worden toegelaten.

Het is niet toegestaan om op enige wijze foto en/of video opnames te maken van de voorstelling.

We adviseren u om ruim op tijd te komen vanwege de drukte en vanwege het stipte aanvangsuur. Als u te laat komt dan zal een medewerker van Het Geluk van Limburg bepalen wanneer het een geschikt moment is om u alsnog in de voorstelling toe te laten en waar u kunt zitten. Te laat komen is geen reden voor restitutie of omboeken van tickets.

Dieren zijn niet toegestaan met uitzondering van hulphonden.

Het adres van de Rodahal is Europaplein 1, 6461 AJ Kerkrade. Zie ook www.rodahal.nl

Tickets

De ticketprijzen inclusief servicekosten zijn: Premium € 82,-, Rang 1 € 79,- Rang 2 € 39,- en Rang 3 € 35,-. Als u voor 15 augustus boekt ontvangt u € 10,- euro vroegboekkorting op Premium en Rang 1 tickets.

Klik op de knop “tickets” bovenaan de pagina. U komt dan op de bestelpagina van Eventim, dit is het officiële verkoopkanaal van Het Geluk van Limburg.

U hoeft uw e-ticket niet te printen. We kunnen ze vanaf de telefoon inscannen.

Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij het platform waar u de tickets heeft aangeschaft. Komt u er niet uit dan kunt u contact opnemen met onze ticketingpartner Eventim. U kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/help/contact of bellen naar 0900-1353 (0,60 cpm).

Met de Eventim Cadeaubon kunt u vrienden of familie een leuk cadeau geven. Zij kunnen met deze bon tickets kopen voor Het Geluk van Limburg. De cadeaubon is heel gemakkelijk te gebruiken: men kiest tickets bij www.Eventim.nl voor Het Geluk van Limburg, en betaalt met de Eventim Cadeaubon en de kaarten komen zo snel mogelijk hun kant op.